123 Flash Menu Placeholder.

 

Kedves Érdeklődő, Kedves Ismerősöm!


 Magyarországon is, mint a világ többi részén, bizonytalanság uralkodik. Csak minket egy kicsit mélyebben érint, mint a fejlettebb gazdaságokat.
Az ügyfeleim azt kérdezik tőlem:  Hol tartsam a forintomat államkötvényben? Részvényekben? Vagy bankban? Vagy a párnacihában? Rövid távon nem tudjuk, hogy a befektetések, megtakarítások alakulása mikor válik ismét megnyugtatóvá. Programkoordinátorként többek között olyan megoldások is a látóterembe kerülnek, amelyek egy normális gazdasági környezetben nem bírnak akkora jelentőséggel, mint most. Ezért engedje meg, hogy a figyelmébe ajánljak egy olyan megtakarítási formát, amely az állam törvénybe foglalt feltételek mellett vállal garanciát évente a befizetett összeg 30%-át adja állami támogatásként belátható, max. 8 éves futamideje van max. 20.000 Ft/hó összeggel indítható "tőkegarantált" • A várhatóan visszavonásra kerülő adókedvezményekkel szemben ez jövedelemtől, kortól, mindentől független állami támogatás
 • Fizethető akár évente egy összegben is
 • A családban bárki nevére elindítható, akár 3-4 szerződéssel meg lehet sokszorozni az állami támogatás mértékét

Ha Ön is úgy gondolja, hogy egy ilyen megoldás ezekben az időkben érdekes lehet az Ön számára, kérem, jelezze nekem egy rövid válaszemailben és egyeztetjük a részleteket. Várom szíves jelentkezését. Üdvözlettel:Cser Zoltán

Folyamat-tervező, programkoordinátor

Szolgáltatások:


 Biztosítás: • Élet:
  - Kockázati
  /nem tartalmaz semmi megtakarítást/ :
    Lejáratkor vagy biztosítási esemény bekövetkeztekor fizet.
  - Megtakarítással kombinált /unit-linked/ :
    Kitűnően alkalmas nyugdíj kiegészítéskén vagy gyermek taníttatásának   finanszírozására.
  A biztosítások szolgáltatási összege lehet forintos vagy eurós kifizetésű. (A biztosítás díjait mindkét esetben forintban kell fizetni.)
  Minimum 10 éves biztosítási idő esetén biztosítási évenként  20 % ADÓKEDVEZMÉNY vehető igénybe.
 • Baleset:
  Kiválóan alkalmas váratlan /balesetet/ követően az  előforduló nehézségek áthidalására , kieső munkajövedelem pótlására.
 • Gépjármű:
  Kötelező és Casco
  Tapasztalatom szerint a legtöbb "ügy intézni valónk"a  gépjármű biztosítási szerződésekkel van. Évről évre megkeresni a legkedvezőbb díjat , megkötni a szerződést , telefonálgatni csekk miatt , imádkozni befizetés igazolásáért , zöldkártyát kérni , és nem utolsó sorban , ha kárunk van....Én mindezeket elintézem Ön helyett !!! Megkeresem a legjobb ajánlatot a piacon , segítek az ügyintézésben és a kárrendezésben egyaránt.
 • Jogvédelem:
  Családi , gépjármű. üzembentartói /vezetői/ Nagyon hasznos és korrekt a hivatalok  /rendőrség/ által indított eljárások során. Nem kell + ügyvédet fogadni finanszírozni.
 • Lakás  - társasház:
  A lakásbiztosítások piacán óriási a kínálat , ember legyen a talpán , aki különbséget tud tenni a biztosítótársaságok termékei között . Nagy különbségek vannak szolgáltatásban és díjban egyaránt. Ezen túl nagy különbségek vannak a védelmi előírásokban és az ezekhez kapcsolódó kártérítési felső határokban is .Ráadásul folyton változó akciók is vannak a Biztosítóknál.
  Segíteni tudok abban , hogy megtaláljuk azt a biztosítást , ami igényeinek leginkább megfelel és a lehető legnagyobb kedvezményt kapjuk meg.
 • Egészség :
  A félt rettegett betegségek bekövetkeztére /infarktus - rák...stb./ bekövetkezése illetve orvosi diagnosztizálása esetén térít.
 • Utazás :
  Külföldön az utazás során felmerült balesetekre , lopásokra...stb. 
   

Küldje el nekem  jelentkezését az alábbi módok egyikén:...és egy időpont egyeztetés után személyesen megbeszéljük a lehetőségeket.


 T O V Á B B >


A királyok itala egy karnyújtásnyira!
Cser Zoltán Folyamat-tervező, programkoordinátor honlapja. Minden jog fenntartva! - Biztosithatom.hu by zoty